In onze webshop is nu de nieuwste vertaling van "Sex and Love Addicts Anonymous" beschikbaar. Klik om te bestellen

N.B. Nieuwe gebruikers van de webshop kunnen mogelijk problemen ondervinden bij het plaatsen van een bestelling.  Als zich dat onverhoopt voordoet kunt U contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan proberen wij een oplossing te vinden. Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem op te lossen.

Anonieme seks- en liefdeverslaafden

Anonieme seks- en liefdeverslaafden (S.L.A.A.) is een op de Twaalf Stappen en Twaalf Tradities georiënteerde gemeenschap, gebaseerd op het model dat door Anonieme Alcoholisten is ontwikkeld.

Een van de bronnen die wij aanspreken is onze bereidheid om te stoppen met het uitoefenen van ons persoonlijk kenmerkende verslavingsgedrag op dagelijkse basis. Daarnaast reiken leden in de gemeenschap elkaar de hand, brengen de Twaalf Stappen en Twaalf Tradities in de praktijk en zoeken een relatie met een hogere macht, om de vernietigende gevolgen tegen te gaan van een of meer verslavende gedragingen in verband met seksverslaving, liefdeverslaving, afhankelijkheid van romantische gehechtheid, emotionele afhankelijkheid of seksuele, sociale en emotionele anorexia.

Wij vinden een gemeenschappelijke noemer in onze obsessief-dwangmatige patronen, waardoor individuele verschillen in geslacht of seksuele voorkeur niet ter zake doen.